söndag, december 28, 2008

Sammanfattning av min jul

Julafton var underbar och barnen var fantastiska. Inte ett endaste gnäll fast vi stökade och städade ända tills gästerna kom kl 14. Vi var 17 st och det var skitkul, nästan som i tomten är far till alla barnen med alla människor, dock inte lika dramatiskt....Maten var god och räckte och blev över och som vanligt åts det mer än man egentligen orkar.
Tomten var söt och snäll och Tilda blev bara lite rädd, fast hon sträckte sej lååångt efter paketen, Agnes vågade tom ta tomten i hand fast någon kram blev det inte.

Juldagen firades lite till med mer mat och lite mer tomte. Sedan var det hemfärd och omsvidande för mej som skulle ut på party. Var en mycket trevlig förfest hos M och sen var det utgång. Hade en kanonkul kväll, men annandagen var seg...
Annars har det varit lugnt med mycket mat och socialt umgänge, man känner sej fet som en gris, dax att ta tag i detta nu.....
Imorgon är det arbete igen och det känns som att denna ledighet bara försvunnit. Är tyvärr förkyld igen, andra gången på en månad och det känns inte roligt eftersom jag måste ta tag i träningen nu igen. Det får väl bli ett annat år....kanske 2009 tom????

Kram å hej

1 kommentar:

Anonym sa...

Gott nytt år till dig och din familj, Massa kramar fam Davidsson