tisdag, december 02, 2008

Håret är väck!!











Vad tycks?? Nu var det gjort, är faktiskt helnöjd om jag får säga det själv. Ingen kanonkvalitet på fotot, har tagit på mej själv! Klippte mej på salongen som stylar IDOL-gänget, de är verkligen kanonduktiga allihopa, roligt att en salong från Alingsås fick det uppdraget trots alla "innesalonger" i Stockholm. Hade en ny tjej idag och hon var suverän.

De gjorde iordning hår, smink, naglar samt fixade makens rufs och fejs när vi gifte oss den 9 augusti, här kommer lite bilder. Fotona är tagna vid Nääs fabriker/Tollered samt Nolhagaparken/Alingsås.





















Nattningen gick bättre idag, fick sitta i köket utanför Agnes rum med öppen dörr och läsa och till slut var det lugnt och tyst i sängen. Tror hon är mörkrädd och har svårt att komma till ro. Skönt att få lite kväll för sej själv,funderar vad jag skall göra sen, datorisera, titta på TV, sticka, spela nintendo-det blev ju plötsligt svårt att välja!!

Det blir nog House på 4:an tror jag, sen sängen och börja läsa någon ny bok, läste ut en igår av GW Persson som var bra.

Kramågonatt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt och busigt!

Anonym sa...

Det var jättefint, men kändes det inte konstigt att bli av med allt det långa håret. Göe snyggt..