lördag, januari 17, 2009

Gåtan om "Vallevill"

En lugn skön helg med familjen. Gick en promenad på stan och träffade morbror med fru och barn och tog en fika, mysigt och det gick smärtfritt trots 3 småbarn. De åker snart till Thailand på 2 långa härliga månader, avvundsjuk?? Jag?? En obligatorisk fika hos svärmor oxå innan det var dax att åka hem och få i ungarna lite "ordentlig" mat innan kvällens julgransplundring på makens jobb. Det var en trevlig tillställning med korv, dans kring granen, fiskedamm, lottdragning,ytterligare en svängom, fika (4:e för idag....) samt tomte. Sitter nu i köket helt superfull i magen och väntar på att barnen skall somna efter kvällens sockerchock (kan ta tid mao).

Ungarna tjatar om nån/något Vallevill och vi fattar nada. Är det en person, en sak, eller vad??? Vallevill hit och Vallevill dit. Någon som hört/läst nåt som påminner om detta ord, kanske är något de hittat på själva, de är ju för goa.

Kramågonatt

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, det påminner mig om ett ord som flickorna sagt i månader: sätetoj. Vi fattade ingenting förrän vi kom till Gran Canaria och julas och äntligen förstod vad det betydde: för säkerhets skull! Som vi har funderat... :-D
Hoppas ni kommer på det snart!

rullgardinsflikkan sa...

Hej hej :-)

Jag utamande dig i min blogg spana in :-D

rullgardinsflikkan sa...

Föresten :-)

Hoppas att allt är bra med er :-)

kram kram