lördag, november 15, 2008

Lördagsgodis och ätardagar

Vilket fantastiskt bra påhitt. Tänk att ha en dag då man får smacka i sej massa gott (choklad,glass mmmm) utan att behöva ha det minsta dåligt samvete, alltså om man BARA håller sej till lördagen då alltså. Tycker att det håller uppe motivationen de andra dagarna därför att jag vet att på lördag är det tillåtet att synda. Totalförbud är svårt att hålla har jag märkt. Det finns en nackdel med lördagsgodis och det är att sockerätande höjer begäret efter mer så söndagen kanske blir lite tuff.
Vi har infört detta med barnen och det funkar jättebra, nu sitter de i soffan och njuter av Ahlgrens bilar och tablettask och de har verkligen sett fram emot detta hela dagen. De vet oxå att det inte blir nåt snask om de inte äter mat ordentligt, så idag har de ätit bättre än på hela veckan. Kanon.

Har suttit på planeringsmöte med friidrotten idag eftersom jag är ungdomstränare. Dessa möten är alltid lika intressant. Vi har så många intresserade barn och alla är välkomna i vår klubb, alltså inget kösystem. Problemet är att det är så svårt att rekrytera ledare, och det gäller väl alla sporter. Tiden vi har på träningarna räcker ju inte till till att bearbeta föräldrar direkt utan då är det full fokus på barnen. Då måste man hinna med omplåstringar, ta hand om tappade tänder och försöka se alla barnen samt instruera ibland både två och tre gånger. Men, vad kul det är och vilka härliga ungar vi har:-D.
Hoppas att det framgick idag att även de yngsta är viktiga, alltså inte bara de som satsar på lite högre nivå. Jag menar det blir ju inga nya Kluftar eller Kallurar om inte ungdomarna vill träna och tycker det är kul och finns det inga ledare så blir det bara skräp av allt.
Kvällen kommer att spenderas i soffan, framför TV:n med tacos till middag. Imorgon väntas en stor härlig brunch hemma hos en kompis, nice!!! Det sket sej med ätardag och lördagsgodis mao, det blev ätarhelg istället......
Ja,ja det är bara att ta nya tag på måndag igen.
Kram å hej!!

Inga kommentarer: