söndag, augusti 09, 2009

SPA, bröllopsdag och Madonna

Kan helgen bli bättre???
Lämnade barnen på lördag fm och begav oss sedan till Varberg och ASIA SPA. Korkade upp champagnen och skålade lite innan vi åkte upp till SPA-avdelningen. Det var riktigt häftigt att ligga i de varma bassängerna med en vidunderlig utsikt över Varberg och fästningen. När vi tröttnade så gick vi till rummet och sov en stund innan kvällens middag. Gick och tog en öl och började prata med några andra gäster på hotellet och det visade sig att de också hade bröllopsdag den 9:e. De var jättetrevliga och vi hade sällskap med dem på middagen.
Hotellfrukosten var som det brukar så himla gott. Checkade ut och ringde en fd arbetskompis som har stuga i Apelviken. Beslutatde att ta en promenad dit eftersom det blev en del öl och vin kvällen innan. Det var en uppfriskande promenad längs strandremsan och tog ca 1 timme. Vi fikade hos A och C-E och det var väldigt trevligt och sedan traskade vi tillbaka till stan, samma väg. Möra i benen satte vi oss i bilen och drog till Gbg. Lyckades hitta en restaurang med ledigt bord så vi kunde få i oss lite mat. När vi kom ut från restaurangen var kl 17:25 och vi började fundera på vad vi skulle hitta på ända fram till 20 då förband (eller DJ:n) började, så vi småsprang till bio:n och lyckades få biljetter till Johan Falk filmen som började 17:30-sista minuten....Den var rätt bra och ganska brutal.
Sedan var det då dax för Ullevi. DJ:n började vid 20 och harn var grym, hade man inte haft sittplatser hade man dansat loss...det regnade och det såg rätt tufft ut när stora delar av Ullevi hade vita regnponchos på sej.
Så 21:50 kom hon då, M, som alla väntat på. Konserten var kanon, lite ojämn och ljudet var lite grötigt emellanåt, men vilken artist. Allra bäst var de 5 avslutande låtarna, då lyfte sej stadion och stämningen var grym. Hemma igen och ner i sängen, i morgon är det en vanlig dag med jobba och slit. Nu längtar jag efter barnen som jag inte får träffa förrän måndagkväll

1 kommentar:

Paula sa...

Låter som en kanonhelg ju!