söndag, juni 21, 2009

Uppdatering

Midsommar firades på traditionellt sätt med sill, potatis, nubbe för maken och dans runt midsommarstången. Efter att vi pussat hejdå på barnen drog vi hem för en timmes vila innan kvällens fest.
Vikingar som vi är så satt vi naturligtvis ute, det skall man på midsommar, men vi gav upp efter ett par timmar. Jag var fortfarande så mätt efter lunchen så jag åt bara lite tillbehör och lite kyckling, prioriterade den kalla ölen istället..Festen var riktigt kanon, ett gäng gick ner och badade på natten, vi bangade ur....Var hemma vid 3-tiden och då ställde jag mej att steka upp allt marinerat kött vi inte orkade grilla, synd och slänga eller hur. Riktigt härlig midsommar mao.

Midsommardagen var lugn som vanligt, inhandlat lite proviant till nästa veckas campingsemester. Mycket som skall fixas innan man ger sej av. Har lånat takbox, sovsäckar, handlat luftmadrasser, sen är det allt annat som skall med, badkläder,regnkläder, massa ombyten till ""nästan" helt blöjfria barn. Ser verkligen fram emot semestern.
Hejdå på någon vecka eller så

Inga kommentarer: